DOSTAVA, VRAČILO IN MENJAVA – Toper.si

DOSTAVA, VRAČILO IN MENJAVA

   

DOSTAVA

 

Slovenija: Standardni rok dobave v Sloveniji je 2-5 delovnih dni. Kdaj bo paket dostavljen, vas bomo obvestili s SMS-om ali e-pošto. Izberete lahko tudi dostavo paketa v GLS paketomat.

Evropa: Standardni dobavni rok v Evropi je 3-7 delovnih dni. Naši prevozniki lahko zahtevajo podpis ob prejemu, zato predlagamo, da je vaše naročilo dostavljeno na naslov, kjer ga bo nekdo lahko sprejel. Ko bo vaše naročilo prispelo v vašo državo, ga bo v skladu s standardnimi postopki dostave posredovalo notranji poštni službi.

Preostali svet: Standardni čas dostave zunaj Evrope je 5-10 delovnih dni. Ne moremo pošiljati do PO BOXES. Prepričajte se, da je naveden poštni naslov. Stroški pošiljanja se dodajo naročilu in prikažejo v razdelku s skupnimi stroški naročila. Cene pošiljanja ne vključujejo uvoznih taks, ki se lahko zaračunajo, ko paket prispe v državo vašega prebivališča.

 

VRAČILA


Vse naše izdelke lahko vrnete v 14 dneh od dostave. Predmeti ne smejo biti obrabljeni, morajo biti neuporabljeni in ne smejo biti oprani. Vrnjene izdelke bomo sprejeli samo z originalnimi oznakami in dostavljene v originalni embalaži.

Žal personaliziranih predmetov ni mogoče vrniti.

Vračilo denarja zagotavljamo v 2-3 tednih. Da bi bil postopek čim hitrejši, vas prosimo, da nam pošljete e-pošto z vašimi podatki in opisom, zakaj je izdelek vrnjen na: info@reachtoper.com

Stroške povratne pošiljke krije kupec. Če pa je kupec prejel izdelek z napako ali poškodovan paket, stroške pošiljanja krijemo mi. V naslednjem primeru vas prosimo, da nas kontaktirate in za vas bomo uredili dostavo paketa.

 

MENJAVA

 

V primeru, da vam izdelek ne ustreza, ga lahko zamenjate. Prosimo, kontaktirajte nas na info@reachtoper.com s številko vašega naročila in informacijami o tem, kateri artikel želite zamenjati. Poštnino v tem primeru krije kupec.